APARAT AER CONDITIONAT MIYOTO MAS-101 EI/FO1-N2 9000 BTU INVERTER A++/A+ ALB - KIT DE INSTALARE INCLUS

Concepute pentru a depasi cele mai inalte standard ale industriei, aparatele de aer conditionat MIYOTO inglobeaza cele mai noi cuceriri ale tehnologiei, in ceea ce priveste eficienta energetica.
Componentele de cea mai buna calitate, investitia permanenta in cercetare-dezvoltare si procesul de productie de ultima generatie au creat un produs de prima clasa care satisface toate exigentele consumatorilor.
Aparatele de aer conditionat MIYOTO beneficiaza de compresoare DC Inverter cu tehnologie japoneza (de ex. GMCC), care au rolul de a creste performantele si a reduce consumul de electricitate in timpul functionarii.
Specificatiile includ magneti permanenti si compresoare rezistente DC Inverter, concepute pentru o functionare durabila.
Aparatele de aer conditional MIYOTO sunt echipate cu cele mai performante ventilatoare DC Inverter, care contribuie la eficienta intregului sistem.
Motoarele DC au consum redus de energie si nivel extrem de redus de zgomot precum si o un control eficient al numarului de rotatii pe minut, toate conducand la rezultate exceptionale in functionare.
Aparatele de aer conditionat MIYOTO pentru locuinte sunt echipate cu un Generator de ioni negativi care utilizeaza curentul de inalta tensiune pentru a incarca electric (a ioniza) moleculele de aer.
Rezultatul este purificarea aerului din incapere prin atragerea impuritatilor, a bacteriilor si a particulelor de praf de catre electrozi, fiind dovedit faptul ca ionii negativi au proprietati energetice benefice.

  • iFeelGama FO include o tehnologie speciala de monitorizare a temperaturii din incapere. In loc sa masoare temperatura la nivelul unitatii interioare (pe perete), aparatul poate monitoriza temperatura prin intermediul telecomenzii.
  • Astfel, tinand telecomanda langa dumneavoastra, puteti sa va bucurati de conditiile optime de temperatura, oriunde ati fi in incapere.
  • iFavor. Cu optiunea iFavor puteti programa caracteristicile favorite pe care apoi sa le accesati prin apasarea unui singur buton.
  • In loc sa programati diferiti parametric de functionare, cum ar fi, modul de functionare, viteza ventilatorului etc., din nou si din nou, de fiecare data, puteti seta toti acesti parametri pe un singur buton al telecomenzii.
  • AntifungusAceasta functie permite ventilatorului sa mai functioneze cateva minute dupa opriree, pentru a indeparta umezeala generata de procesul de racire din unitate interioara.
  • Astfel, veti fi siguri ca nu se va crea mediul propice dezvoltarii bacteriilor in unitatea interioara.
  • AutoCleanAceasta functie este disponibila cand aparatul este oprit.
  • Prin selectarea acestei functii, unitatea intra in proces de racire pentru 15 minute, pentru a crea gheata, apoi opereaza in modul incazire pentru a topi gheata, pentru ca in final sa intre in modul AntiFungus pana la uscarea completa.
  • Rezultatul este o unitate interioara perfect curatata. 
  • 0.5W Standby. In linie cu cele mai noi reglementari privind eficienta energetica, noua seria FO consuma doar 0.5W in standby.
  • Economia de energie este impresionanta.

Comentarii