PALARIE ROTATIVA DIN INOX SMOKY 110 MM

SMOKY este un ventilator eolian fabricat din inox, axa de rotatie a turbinei este montata pe un suport, unde la baza se sprijina pe o bila de rulment, iar la partea superioara este montat un rulment dublu capsulat, care are rol de ghidare si fixare.
Smoky poate fi executat din tabla de inox, tabla zincata, tabla de cupru si din tabla vopsita la culoarea acoperisului: rosu, maro, albastru, etc.
CUM FUNCTIONEAZA:
Acesta se monteaza pe cosul de fum (horn) sau pe tubulatura de ventilatie a baii, bucatariei, beciului, camarei in exteriorul cladirii.
La adierea vantului sau datorita diferentei de temperatura sau de presiune intre interior si exterior, turbina se roteste; in momentul punerii in miscare a ventilatorului, se creaza o depresiune la nivelul sectiunii de evacuare, determinand aspiratia gazelor arse sau a aerului viciat din incaperile mai sus enumerate. Smoky este folosit cu succes pe hornuri, pentru evacuarea eficienta a fumului si al gazelor arse, deasemeni este folosit la ventilarea spatiilor de depozitare al alimentelor (beciuri), al bailor, podurilor caselor sau diverselor constructii, ventilarea acoperisurilor cladirilor, se pot utiliza pe cosurile de fum al centralelor termice pe gaz natural, carbune sau lemne.
RECOMANDARE DE UTILIZARE:
  • Seminee
  • Sobe de teracota
  • Centrale termice
  • Sobe clasice
  • Aerisirea bailor, beciurilor, podurilor caselor, bucatariilor
  • Ventilarea acoperisurilor din tabla tip tigla pentru evitarea condensului.

AVANTAJE:
Functioneaza fara costuri energetice, folosind forta vantului sau proprietatile de curgere ale aerului (diferentele de Presiune, Volum sau Temperatura).
Evita asfixiile si intoxicatiile cu monoxid sau dioxid de carbon sau cu alte gaze arse, nocive pentru viata omului.
Prin tirajul marit asigurat pe toata perioada anului impiedica formarea condensului pe interiorul cosurilor de fum, gurilor de ventilatie sau aerisire. • Impiedica patrunderea ploii in interiorul hornurilor sau tubulaturilor de ventilatie.
Impiedica pasarile sa-si faca cuib, fiind in miscare pasarile nu se apropie de lucruri in miscare, mai mult distanta dintre pale nu permite nici patrunderea vrabiilor. 
Elimina aciditatea gazelor arse din hornurile confectionate din caramida sau alte materiale din zidarie. 
Mareste tirajul cosurilor de fum, impiedicand depunerea funinginii in strat gros.


Pentru mai multe detalii si intrebari nu ezitati sa ne contactati le numerele de telefon 0723553355 / 0756553355 sau pe email: comenzi@roinstal.com

Comentarii