CRONOTERMOSTAT FARA FIR PROGRAMABIL PRIN INTERNET FERROLI ECOSMART


      Protejati-va si controlati-va casa prin smartphone-ul dvs !
      EcoSmart este un cronotermostat programabil prin Wi-Fi. Dispozitivul este un modul conectat si cu transmisie prin internet, care include un program saptamanal. Acesta poate fi programat si controlat printr-un PC sau smartphone cu conexiune la internet. EcoSmart permite automatizarea rapida a fiecarui dispozitiv electronic, indiferent de producator sau model. Tehnologia de care beneficiaza EcoSmart ii permite conectarea prin internet wireless, fara a fi nevoie de setari suplimentare.
      EcoSmart este un sistem complex, care gestioneaza si ajusteaza functionarea echipamentelor de incalzire la distanta, regleaza mai multe dispozitive din casa, biroul, locuinta sau vila dvs.
EcoSmart permite utilizatorilor sa primeasca informatii in timp real pentru toate dispozitivele conectate, privind functionarea si starea curenta a acestora.
      Termostatul EcoSmart se poate conecta cu usurinta la orice centrala termica pe gaz/ peleti sau orice alt sistem de incalzire cu conector cu doi conductori pentru termostatul de camera. Conectati cele doua puncte de racordare ale dispozitivului pe care doriti sa il controlati la iesirile NO si COM, adica la iesirile releelor care sunt in mod normal deschise. Dispozitivul se va instala si racorda de catre personal autorizat. EcoSmart se poate utiliza ca si termostat de camera. Pentru acest tip de instalare, senzorul de temperatura este pozitionat in incinta unde se va masura temperatura.
      Termostatul se poate utiliza si in modul de racire. In acest caz, contactul de iesire NO/ COM este inchis cand este depasita temperatura setata. Contactati producatorul/ distribuitorul echipamentului de racire pentru instalare. Modul de racire se poate selecta din sectiunea „Settings” (Setari), atat de pe site, cat si din aplicatia mobila, dupa operatiunea de„Login”(Autentificare) in sistem.

Avantajele EcoSmart:
  • Va ajuta sa economisiti bani la factura de curent
  • Optimizeaza utilizarea centralei termice
  • Sistem de comanda complet integrat
  • Usor de utilizat si cu interfata software simpla
  • Moduri de lucru flexibile, dupa temperatura sau manual
EcoSmart se poate utiliza pentru:
  • Controlul centralelor termice cu gaz si combustibili solizi
  • Controlul sistemelor de irigatii

Comentarii