SCURT GHID DESPRE FOLOSIREA TELECOMENZII SKYWORTH


Cum sa folosesti Telecomanda Skyworth

      Dupa conectarea la sursa de alimentare, aparatul de aer conditionat va emite un sunet de anuntare.Indicatorul care semnaleaza alimentarea electrica a aparatului este acum aprins. Dupa aceasta, puteti folosi aparatul de aer conditionat cu ajutorul telecomenzii.
      Pentru pornire, apasati butonul corespunzator de pe telecomanda, iar simbolul pentru semnal „ va lumina intermitent o data ai aparatul de aer conditionat va scoate un sunet de „bip”, ceea ce inseamna ca semnalul a fost trimis la aparatul de aer conditionat.
      Pe afisaj vor apare simbolurile aferente setarilor functiilor.
      La oprire, simbolurile pentru lumina si ceas vor fi afisate pe telecomanda.



Foloseste WIFI 

     
      In era electrocasnicelor smart , bucura-te de tehnologie pentru a iti ususra viata.
      Programeaza-ti aerul conditionat de pe telefon, pentru a intra in casa ta intr-o atmosfera relaxanta si placuta
      Ai nevoie de retea internet, Modul WIFI, un telefon sau tableta smart .


Foloseste cele mai interesante functii de pe telecomanda 


Butonul MOD iti lasa posibilitatea sa alegi intre mod racire, incalzire, dezumidifocare ,ventilatie
Butonul ECO foloseste aceast functie in modul racire si vei contribui la economisrea de energie dar vei proteja si mediul inconjurator
Functia blocare copii apasand simultan + si - puteti activa aceasta functie . In acest mod nu veti mai avea surprize legate de oprirea din greseala
Modul Health iti garanteaza un aer prospat prin filtre suplimentare ce reprezinta o puternica aparare impotriva contaminarii organice, cum ar fi bacterii, mirosuri si alti agenti. Acum va puteti bucura de o calitate superioara a aerului ambiental.
Modul Silentios-Functia Quiet va fi prezenta in toate modurile de functionare , racire , incalzire , ventilatie  si veti putea beneficia ata de liniste cat si de un aer racoros .

Comentarii