CALCEO - singurul tratament al instalațiilor sanitare cu triplă acțiune – anticalcar/ detartrant/anticoroziune.


Neavand nimic in comun cu tehnologiile existente, Calceo va debaraseaza definitiv si fara cea mai mica intretinere de problemele de calcar, tartru si coroziune in toata casa (tevile instalatiei, centrala termica, boiler, electrocasnice ...) printr-o actiune absolut ecologica, conservand mineralitatea si Ph-ul apei (ceea ce dedurizatoarele nu sunt capabile sa faca), toate acestea cu garantia rezultatelor.




Calceo este singurul tratament al instalatiilor sanitare cu tripla actiune – anticalcar/ detartrant/anticoroziune. Fiind, in acelasi timp, economic, ecologic, bun pentru sanatate si fara intretinere, ale carui rezultate (in plus fata de produsul in sine) sunt garantate 5 ani de catre fabricant.

Actiunea anti-calcar a Calceo are o eficienta mai mare de 99%, masurata prin granulometrie laser. Insa Calceo nu se multumeste doar cu aceasta actiune (contrar dedurizatoarelor clasice)

Este, deasemenea, detartrant cu aceeasi eficienta!

Asta inseamna ca poate sa readea tineretea tuturor instalatiilor sanitare si echipamentelor electrocasnice, eliberându-le progresiv de tartrul si sedimentele acumulate in timp!

 Calceo reduce consumul de energie al aparatelor sanitare si le prelungeste viata prin prevenirea formarii calcarului.

Calceo este de asemenea eficient intr-o gama larga de alte instalatii (piscine, spa-uri, circuite de incalzire sau de aer conditionat, incalzire / racire in pardoseala ...).

In functie de situatia dumneavoastra particulara, va putem oferi solutia adaptata

CUM FUNCTIONEAZA

Mizand esential pe energia cinetica turbulenta a apei, Calceo previne si / sau rezolva problemele de calcar si tartru.

Printr-o accelerare si decelerare alternative realizate datorita conceptiei unice a coloanei centrale, apa incalzita sau sub presiune, transforma apoi calciul si magneziul pe care il contine (sau tartrul din instalatii) intr-un calcar farinos, fluid si usor (aragonit) care se evacueaza, in loc sa genereze ceea ce in limbajul comun se numeste calcar sau tartru (fie calcit, fie sulfati duri de calciu si magneziu daca apa este sulfatata).

Trecerea apei prin Calceo creeaza mai multe actiuni combinate, unice si inovante:
  •  Efect electrostatic
  •  Un regim hiperturbulent la interior
  •  Un efect de suprafata extrem de important la contactul dintre apa si componentele Calceo
  •  Socuri hidro-mecanice intre apa si sistemul de discuri din interior
  •  O cataliza lejera
  •  Efect micro-electrolitic
  •  Un efect Vortex generator de turbioane
  •  Un efect Venturi prin presurizare/depresurizare succesive

Comentarii