CENTRALA TERMICA PE GAZ IN CONDENSARE IMMERGAS VICTRIX OMNIA 25 - 25 kW



CENTRALA TERMICA PE GAZ IN CONDENSARE IMMERGAS VICTRIX OMNIA 25 - 25 kW



VICTRIX OMNIA este un model nou de centrala cu preparare instantanee de apa calda de consum, ideal pentru schimbarea centralelor termice vechi, uzate si neeconomice. Aceast lucru se datoreaza racordurilor tip DIN cu care sunt echipate majoritatea centralelor aflate in pragul inlocuirii.
Racordurile hidraulice si de gaz ale centralei murale VICTRIX OMNIA,  dispuse conform normei DIN, precum majoritatea vechilor modele,  usureaza instalarea, reduc timpul de montare si ofera un excelent raport calitate/pret.
Proiectata in deplin acord cu Directivele Europene privind utilizarea energiei, VICTRIX OMNIA este o centrala echipata cu modul de condensare din otel inox si sistem de ardere cu preamestec total. Ea poate fi instalata in interior, in orice ambient aceasta datorandu-se gabaritului sau foarte compact.
VICTRIX OMNIA este certificata in clasa A, are o inalta eficienta sezoniera, este foarte ecologica sub aspectul emisiilor reduse de oxizi de azot (NOx) si foarte economica datorita pompei modulante cu consum redus
Performantele hidraulice deosebite sunt oferite de pierderile minime de presiune in modulul de condensare care este realizat cu o singura serpentina de schimb de caldura din otel inox.
Absenta colectoarelor si a mai multor serpentine in paralel asigura inalta fiabilitate, iar numarul mai mic de imbinari sudate reduce riscul de fisurare.
Sectiunea interna, larga si constanta, limiteaza depunerile si reduce riscurile de infundare cauzate de impuritatile din apa (de ex. in cazul inlocuirilor de centrale in instalatii vechi).
Toate argumentele de mai sus fac OMNIA ideala pentru inlocuiri.

Comentarii