Centru SPA la tine acasa


                                              CENTRU SPA LA TINE ACASA!



      Cu totii ne confruntam cu lipsa timpului. Plecam dimineata, venim seara, suntem intr-o continua miscare si mereu pusi pe fuga. Nu mai avem astfel timp aproape deloc pentru noi. Ce-ati zice daca, la sfarsitul unei zi obositoare de birou, de teren sau pur si simplu de stat cu copiii ne alocam putin timp si pentru noi. Si asta fara sa fie nevoie sa iesim din casa, sa conducem prin aglomeratie, sa cautam loc de parcare sau sa stam dupa o groaza de programari… 
      Solutia este simpla si  nici nu necesita o investitie foarte mare:         
Centru SPA la tine acasa
      Nu-ti trebuie decat  un spatiu liber care nu iti este tocmai necesar si un echipament sau doua, depinde de spatiu, posibilitati si dorinte. Restul (palmieri, orhidee, pietre, arome, etc), tine de imaginatia fiecaruia 😊….

Un astfel de echipament de care ai avea nevoie in amenajarea centrului SPA ar putea fi:



     Este vorba de un jacuzzi gonflabil, cu forma rotunda, pentru montaj suprateran. El trebuie plasat numai pe un teren pregatit, care poate rezista cerințelor de încarcare a pardoselii de catre spa, apa cu care este umplut si greutatea utilizatorilor. 

     Cu o capacitate de 700 litri asigura un spatiu interior de 1,4m si este potrivit pentru 4 persoane. Este alimentat electric si poate sa incalzeasca apa pana la o temperatura maxima de 42 °C.  Are un panou de comanda digital integrat in peretii SPA-ului, telecomanda cu fir, lacat de blocare cu cifru, adaptor ventil de golire apa din SPA, cartus filtrant incorporat si ciclu de autofiltrare la 4 ore. Totusi, pentru mentinerea apei curate, se recomanda sa adaugati periodic substante chimice dezinfectante in apa din spa sau sa goliti si sa umpleti spa-ul cu apa curata la fiecare 3-5 zile. 

                

 ATENTIE: Inainte de folosirea SPA-ului se recomanda citirea cu atentie a manualului de utilizare! 


          
   Pentru cei care aveti si mai mult spatiu disponibil puteti suplimenta SPA-ul dumneavoastra de acasa si cu o  SAUNA CU INFRAROSU :

                                               

      Saunele sunt livrate pe diferite dimensiuni, in functie de spatiul pe care il puteti aloca pentru ele. Sunt cabine modulare prefabricate din H emlock de culoarea mesteacanului, prevazute cu banci si suporti pentru cap de aceasi culoare si usa din sticla securizata, completa cu maner si incuietoare.  Au integrate panouri radiante ceramice de inalta calitate, iluminare interioara si exterioara pentru saunele pe colt si radio CD cu 2 difuzoare. 
      Exista doua panouri de control, unul in interiorul saunei si unul in exterior pentru: controlul temperaturii, temporizator si controlul iluminarii.
                                                            SPOR LA AMENAJAT !!!

Comentarii