CLIMANET SPRAY - DETERGENT CURATARE INSTALATIE AER CONDITIONAT - 600 ML


CLIMANET SPRAY - DETERGENT CURATARE INSTALATIE AER CONDITIONAT - 600 ML
 Va prezentam un detergent spumogen pentru curatarea radiatoarelor lamelare ale aparatelor de aer conditionat sau altor echipamente.

Elimina eficient depunerile de praf si mizeria chiar si de natura organica (musculite, etc).   
Foarte usor de utilizat, se pulverizeaza direct pe zona de curatat.
Spuma rezultata intra in locurile murdare si nu necesita clatirea cu apa. 
Din aceeasi categorie mai face parte si

PACHETUL DE CURATARE SI IGIENIZARE AER CONDITIONAT CLIMA PACK
Usurati operatiunile de curatare si igienizare ale aparatelor de aer conditionat prin intermediul spray-ului detergent cu spuma activa CLEANEX CLIMANET PLUS si a igienizatului cu actiune bacteriostatica CLEANEX CLIMASAN PLUS.
Asigurati astfel un mediu sanatos, imbunatatind calitatea aerului respirat, cresteti durata de viata a echipamentelor si le eficientizati functionarea ,realizand in felul acesta economii.
Sistemul de climatizare dezvolta in interiorul lui un microclimat umed favorabil dezvoltarii bacteriilor si ciupercilor care pot conduce la afectarea sanatatii.
Algele si mucilagurile care apar in sistemul de evacuare a condensului genereaza mirosuri neplacute la pornirea echipamentelor de aer conditionat.
Alaturi de acestea, praful si alti agenti alergogeni depusi pe filtrele aparatelor, pot altera calitatea aerului respirat.
Aparatele de aer conditionat care au filtrele si radiatoarele murdare ajung sa aiba o eficienta cu peste 20% mai mica, dar consuma la fel de mult.
De asemenea trebuie avut in vedere ca un radiator murdar va solicita mai mult ventilatorul, fapt care va conduce la o durata de viata mai mica a acestuia.
Costurile generate de consumul electric al unui aparat de aer conditionat murdar, respectiv pentru repararea echipamentelor ca urmare a unor defectiuni produse de exploatarea acestora in conditii improprii sunt mult mai mari decat cele implicate de intretinerea lor prin curatare si igienizare.
Este necesar si foarte sanatos sa se efectueze in mod periodic si preventiv, igienizarea completa a instalatiilor de aer condtionat prin curatare si dezinfectare cu solutii chimice profesionale, precum cele din gama CHEMSTAL.

CLEANEX CLIMA AG - AGENT DE CURATARE ANTIBACTERIAN APARATE AER CONDITIONAT

Agent de curatare cu actiune antibacteriana destinat uzului profesional pentru curatarea si dezinfectarea aparatelor de aer conditionat, ventiloconvectoare si chillere.
Produs cu eficienta mare in curatirea tuturor tipurilor de murdarie agresiva (praf, nicotina, grasime) precum si in dezinfectarea si tratamentul bactericid asupra microorganismelor, bacteriilor si mucegaiurilor eliminand totodata si mirosurile neplacute.
Produsul contine argint coloidal cu puternic efect antibacterian.


Comentarii