Pompe de condens si de ape uzate SANIFLO- la ce se folosesc?!



Grupul SFA, creatorul pompelor de care o sa vorbim azi, este un actor important in universul instalatiilor sanitare.De mai mult de 60 de ani produsele Saniflo permit usurarea realizarii proiectelor de amenajare.
Deoarece fiecare proiect trebuie să fie durabil, una dintre principalele valori ale Grupului SFA este o înaltă exigență de calitate marca FABRICAT în FRANȚA. De asemenea, deoarece vine mereu în întâmpinarea nevoilor clienților săi, noi produse sunt adăugate în fiecare an gamei.

De ce sa achizitionez o pompa Saniflo?!

     - Este un brand cunoscut și recunoscut
     - Se ofera suport tehnic și informații
     - Este un produs fabricat în Franța
     - Exista parteneri de service in toată țara
     - Se ofera 2 ani garanție
     - Este foarte silențioasa.


Ce fac mai exact produsele Saniflo?

Cel mai simplu, putem sa impartim produsele de care vorbim azi in doua mari categorii: 
     - Pompe de condens  si   

Pompele de condens faciliteaza instalarea centralelor cu  condensare, aparatelor de aer conditionat sau vitrinelor frigorifice acolo unde avem nevoie de ele, fara sa fim nevoiti sa apelam la tot felul de improvizatii de captare a apei de condens sau la lucrari laborioase de montaj instalatii. 
O astfel de pompa este:
     Ea poate fi montata pe podea sau pe perete si este livrata cu un cablu ce permite racordarea ulterioara a unei alarme. Aceasta ne atentioneaza in momentul in care se umple rezervorul de 2 litri al pompei. Are o cuva de mare capacítate care este proiectata pentru a prelungi timpul de viata al motorului.
     Suplimentar, pentru a scapa de grija golirii rezervorului,puteti instala pe instalatie un: 
     El se monteaza in amonte de pompa, pe sol sau pe perete, are capac demontabil si contine 1.35 kg de granulat de neutralizare. Se foloseste pentru centralele termice de maxim 50 kW.
Un aparat care combina cele doua produse prezentate anterior este

Special pentru aerul conditionat puteti sa folositi:


Ea este destinata evacuarii apei de condens din aparatele de aer conditionat de pana la 10kW montate pe perete.
Datorita designului modern si dimensiunilor compacte poate fi instalata cu usurinta sub aparatul de aer conditionat.
Avand un nivel sonor foarte scazut acest model de pompa este deopotriva discreta si silentioasa.

Trecem acum la cea de a doua categorie de produse si anume la pompele de ape uzate

După ce şi-a început activitatea prin proiectarea de echipamente pentru staţiile de epurare, SFA revoluționează piața instalațiilor sanitare creând pompele de ridicare pentru ape uzate de uz casnic si profesional. Aceste produse Saniflo , permit astăzi instalarea toaletelor, a băilor, a bucătăriilor sau a spălătoriilor oriunde în locuințe, restaurante, saloane de coafura etc, fără lucrări de instalare majore.Cea mai simpla astfel de pompa este:
Aceasta pompa porneste automat si ridica apele uzate care provin de la un dus si o chiuveta.Poate fi cuplata si la masina de spalat rufe, sau doar la cada. Se fixeaza pe podea, cu acces facil pentru eventuale verificari sau lucrari de service. In functie de frecventa de utilizare a pompei, poate fi necesara o curatare din timp in timp.

Pentru un confort suplimentar, echipele de Cercetare și Dezvoltare SFA aduc îmbunătățiri continue gamei SANIFLO. In functie de necesitatile fiecarei lucrari va puteti orienta catre produsul potrivit dintr-o gama larga de astfel de pompe. 

SANIPRO XR SILENCE de exemplu, este adaptabila la orice toaleta obisnuita, lavoar, dus sau bideu, are un design modern si performante ridicate. Multumita ei instalarea elementelor de baie in orice loc nu mai reprezinta o problema. Contine clapeta antiretur premontata din fabrica si se poate conecta chiar si la vasul de toaleta.

Pentru utilizare intensiva si pentru spatii comerciale se recomanda:

     Fiind rezistenta la temperatura ridicate, pompa Sanicom poate fi utilizata ca statie de elevare a apelor uzate provenite de la consumul casnic sau de la baruri, restaurante, cantina, spalatorie, salon de coafura, etc. Avand posibilitatea de a pompa apele uzate pana la 8 m pe verticala si pana la 80 m pe orizontala ea va permite valorificarea unui spatiu aflat la demisol sau la subsol. Nu se poate conecta insa la vasul de toaleta.

 O statie de pompare si mai puternica, proiectata pentru aplicatii comerciale de UZ INTENSIV este
Aceasta este o statie de pompare echipata cu 2 motoare ce poate evacua apele uzate provenite de la diferite spatii comerciale, bucatarii, spalatorii, etc (fara wc). 
Motoarele functioneaza in alternanta insa, daca este necesar, pot functiona concomitent, pentru a evacua un debit ridicat de apa uzata ce poate aparea la un moment dat .
Pentru apele uzate de la o casa intreaga se recomanda:


          POMPA PENTRU APE UZATE SANIFLO SANICUBIC 2 CLASSIC 

Sanicubic 2 Classic contine 2 pompe independente echipate cu sistema de tocare de inalta performanta. Ca si la pompa prezentata anterior, cele 2 pompe functioneaza in mod alternativ. Daca insa este nevoie, cele 2 motoare pot functiona simultan sau, daca o pompa se defecteaza, cealalta o inlocuieste.
Cuva sistemului de pompare este echipata cu 2 tuburi care comanda, unul functionarea motoarelor si celalalt sistemul de alarma (alarma care se poate monta optional).



Este varianta mai puternica a pompei anterioare. Realizeaza performante optime cu un inalt nivel de siguranta, datorita nivelului dublu de alarmare pe care il are: sonor si vizual, situat pe echipament cat si pe alarma mobila (transmisie HF).

Pentru blocuri, subsoluri, cladiri de birouri, etc se recomanda


Include modul de alarma si control la distanta tip Wireless. Are o distanta de pompare de 10 m vertical sau 100 m orizontal.

Deoarece controlează toate etapele de producție, Grupul SFA oferă produse care sunt renumite pentru fiabilitatea și calitatea lor iar spaţiile sale de producție fac parte din primele fabrici certificate ISO. Uzinele de producție sunt conforme normelor ISO9001, 9000 și 140001. Acestea demonstrează în mod evident angajamentul asumat de Grupul SFA cu privire la calitatea produselor sale, angajament recunoscut atât la nivel internațional, cât și de către laboratoarele independente

Grupul SFA îşi diversifică activitățile dar rămâne totuși concentrat asupra sectorului consacrat instalațiilor sanitare.


Comentarii