Roboti pentru piscina




     Daca tot am vorbit de sezonul cald si de piscine, va prezentam acum niste echipamente care va pot face viata mai usoara. Tuturor ne-ar placea o casa cu piscina dar cei care o au stiu cel mai bine cat de greu se intretine apa curata. Pe cat sunt de frumoase si atragatoare piscinele , pe atat de mult necesita tratament special de curatare si intretinere. Aceasta in special pentru a nu va expune riscului aparitiei unor boli sau afectiuni. Unele operatiuni de intretinere presupun doar adunarea frunzelor sau impuriatilor de la suprafata apei, urmeaza apoi curatarea marginilor piscinei si a scarilor care duc in apa si, in al treilea rand, curatarea podelei. Zilnic trebuie adunate impuritatile de la suprafata apei iar o data la trei zile trebuie facuta  verificarea concentratiilor de substante din apa si  curatat interiorul piscinei. Impuritatile pot fi adunate manual, cu o plasa cu maner telescopic sau automat cu ajutorul  Colectorului de Frunze Zodiac

     Acesta este un accesoriu ideal pentru captarea resturilor, cu aspiratie constanta si usor de instalat pe toate tipurile de furtunuri. Este un filtru plutitor brevetat, cu aspiratie ciclonica si cos de filtrare mare, transparent, usor de golit. Se conecteaza la cel mai apropiat punct de aspiratie sau la schimmer si nu pune presiune pe pompa.

     Solutia simpla de curatare totala a piscinei o reprezinta robotii . Ei sunt foarte eficienti, fiabili si usor de utilizat. Robotii de piscina  sunt utilizati pentru a curata podeaua piscinei, peretii acesteia, chiar si linia de plutire. Majoritatea nu necesita furtunuri, carlige sau pompe suplimentare Exista mai multe tipuri de roboti, in functie de marimea si modelul piscinei pe care o aveti. Majoritatea nu necesita instalare sau supraveghere iar mentenanta este minima.



     Acesta este unul dintre cei mai ieftini si performanti roboti de curatare a podelei piscinei cu o dimensiune de pana la 60m2. Utilizeaza modul de propulsie Jet, are o putere de aspirare mare, cablu de 12 metri si ciclu de curatare de 1 sau 2 ore. Cand ciclul de curatare se sfarseste, robotul se opreste in mod automat. Are doua tipuri de filtru, pentru curatare zilnica si curatare avansata si este ideal pentru toate tipurile de piscine.

ROBOT PISCINA AUTONOM HAYWARD SHARKVAC XL

     Cu un design contemporan si componente de cea mai buna calitate acest robot a fost gandit sa acopere cu success curatarea peretilor, podelei si liniei de plutire a piscinei. Nu are nevoie de accesorii suplimentare de curatare si dispune de un senzor care impiedica curatatorii sa iasa din apa. Mai are si un senzor de intrare pe plaja care inverseaza directia atunci cand curatarea piscinei incepe sa urce din apa.


ROBOT PISCINA AUTONOM HAYWARDTIGERSHARK 2

     Tigershark 2 Hayward cu telecomanda este robotul cu cea mai buna si avansata tehnologie automata din industrie. Poate presta 7 ore pe ciclu de curatare, calculeaza dimensiunile piscinei, stabileste programul pentru o curatare cat mai eficienta si la finalul ciclului se opreste singur. Este un robot mic si compact, proiectat pentru curatarea  curbelor, unghiurilor si  treptelor  piscinelor de pana la 25x12.5 m. Dispune de un cablu de 30 m, nu necesita instalare ,nici atasamente, are autodiagosticare electronica si protectie la suprasarcina. Centrul de control cu microprocesor optimizeaza curatarea de rutina pentru fiecare piscina individuala, dupa forma si dimensiunile acesteia. Este complet automat.


     Concluzionand, intretinerea piscinei este cel mai important lucru care face ca apa sa fie sigura pentru sanatatea ta si a familiei tale. Daca o ingrijiti ea v-a avea mereu apa cristalina numai buna pentru inot si distractie.


Sanatate si numai bine !!!

Comentarii