Centrale Termice Ariston ONE NET

Centrale Termice Ariston ONE NET


   

    Gama larga de centrale termice de inalta performanta Ariston, ofera un comfort termic maxim cu o conservare maxima a energiei, datorita celor mai inovatoare tehnologii de incalzire. Acest lucru te ajuta sa te bucuri de o incalzire superioara, beneficiind de economii de energie si emisii scazute de poluanti in mediul inconjurator.


          Designul imbunatatit al gamei ONE se bazeaza pe linii inovatoare, materiale noi si interfete de utilizare tehnologica, pentru o experienta cat mai confortabila. Afisajul cu ecran tactil este  solutia pentru o gestionare usoara a temperaturii, in timp ce structura compacta este reproiectata cu componente si dispozitive interne pentru o accesibilitate foarte usoara. Panoul frontal din sticla securizata, rezistenta la zgarieturi si usor de curatat ALTEAS ONE este tratat pentru a rezista la temperaturi inalte si a fi foarte sigur. Aceste centrale termice in condensare sunt capodopera stilului Italian.


CENTRALELE TERMICE IN CONDENSARE CLAS ONE, GENUS ONE si ALTEAS ONE (varful gamei) 

    Fac parte din ultima generatie de centrale termice în condensare pentru controlul complet al încălzirii, cu conectivitate inteligentă. Noul sistem de performanţă al lor îmbina 4 tehnologii într-un singur produs.

· Functia Auto =confort maxim, eficiență energetică și economie pe baza analizei automate a condițiilor de mediu, a dispozitivelor externe conectate și a nivelurilor de performanță necesare.

· Functia Comfort = livrare mai rapidă a apei calde în două moduri: Comfort Plus Mode (apă fierbinte la doar 5 sec) și Comfort Mode (apă caldă 30 de minute după ultima utilizare).

·   Dimensiuni reduse= pentru o instalare ușoară.

·  Sistem de Management =noul protocol de comunicaţie dezvoltat pentru a garanta managementul total


AVANTAJE SI BENEFICII:

·            Incalzire durabila data de schimbatorul de caldura XtraTech. Noul schimbator de caldura este inima tehnologiei de incalzire ONE, conceput pentru a garanta performante de anduranta sigure in timp.

·        Eficienta absoluta: Clasa A+ de energie cu sistem de aprindere pentru o functionalitate imbunatatita. O singura tehnologie de condensare si accesoriile de termoreglare sporesc eficienta si performantele pentru a ajunge la clasa de energie A+. Sistemul inovator de aprindere cu control automat al arderii si adaptabilitate la gaz este capabil sa detecteze automat caracteristicile gazului oferind performante constante de incalzire , control avansat si siguranta in orice conditii

·        Au o structura compacta, potrivita pentru orice spatiu iar confortul complet este dat de controlul complet al functiilor de termoreglare: un set unic de functii inovatoare inteligente pentru o temperatura de incalzire rapida si stabila si o personalizare usoara care satisface toate nevoile.

·        Sunt intotdeauna conectate cu AristonNet, aplicatia prin care puteti seta, modifica si controla temperatura de incalzire, racire si apa calda oricand si oriunde, pe telefonul smartphone sau pe PC.


Gama ONE  reprezinta 100% Calitate.

Fiecare produs Ariston este testat strict si cu grija in ceea ce priveste calitatea, eficienta si siguranta. Fiecare componenta este dezvoltata pentru a garanta o performanta de durata si o eficienta ridicata. Produsul final este creat din materiale de calitate menite sa reziste in conditii extreme de lucru, pentru a avea rezultate superioare pentru cat mai mult timp.



Comentarii